perjantai 9. toukokuuta 2014

Kahden äiti ja vuorokaudessa edelleen vain 24 tuntia

Meno on ollut hurjaa tänä(kin) keväänä. Arkipäivän aktivismi on jäänyt enimmäkseen raportoimatta työnhaun, rahoitushakemusten, lapsen hoidon ja raskauden viedessä kaiken ajan. Voi kun päivässä olisi muutama tunti enemmän. Tai jos pärjäisi vähemmillä unilla.

Anyways, olen nyt kahden lapsen äiti. Reilun kolmevuotiaan pojan koltiaisen seurana täällä majailee nyt kuukauden vanha tytön tyllerö. Tyllerö ei vielä kamalasti tästä maailmasta tiedä, mutta on jo päässyt mukaan ekoarkeen - nimittäin käyttämällä veljeltään perittyjä kestovaippoja.

Ajatuksissa on ollutkin kirjoittaa postaus otsikolla kestovaippailua 2.0. Muita tulevia aiheita (joiden ilmaantumisesta ei tietysti täyttä varmuutta ole koskaan): josko viimein saisi sen yhden kirja-arvion kirjoitettua... aloitettu on jo postaus eettiseen muotiin ja ekojuttuihin liittyvästä bisneksestä (tai no bisnes huono sana, parempi olisi ekokaupat, ehkä) ja jotain, jota en juuri nyt muista. Äitiysloma sumu vetää aivot niin jumiin, että kirjoittaminen ja kaikenlainen aivotyöskentely pitäisi kieltää tässä vaiheessa.

Hahah. Näillä mennään.

3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

No, täältähän löytyi oikea arkisto juttuja. Tästä taisi olla jo aikoja sitten puhetta, mutta onneksi muistutit. Toivottavasti ehdit päivittää äippälomalla ja saat aivopumpulista irti postauksia :)

Niina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Pia kirjoitti...

Joo, yritetään. Ideoita putkahtelee aika ajoin, mutta usrin jäävät jos ei pääse heti päivittämään.