keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Maidoton-munaton-vehnätön-ohraton-rukiiton dieetti

Toinen dieettipäivä alkaa olla takana. Toistaiseksi ei ole ollut vaikeuksia selvitä. Yleensä olen pärjännyt erilaisilla dieeteillä sellaiset kolme neljä päivää ihan hyvin, esimerkiksi paastotessa tai kun aikoinaan piti kilpaurheilijana pudottaa painoa. Jostain syystä aina viidennen päivän kieppeillä alkaa tehdä mieli juuri niitä ruokia, joihin ei saisi koskea tai paaston tapauksessa ihan mitä tahansa ruokaa, vaikka olo olisi kuinka hyvä tahansa.

Kohtapa se nähdään.

Mitään ruokapäiväkirjoja minulla ei ole aikaa eikä viitseliäisyyttä pitää, mutta ajattelin nostaa esiin jotain uusia ruokia ja raaka-aineita, joita tämän dieetin aikana tulee vastaan. Kokeilulistalla on mm. kvinoaa, riisinuudelia, maissipastaa.

Tänään kuitenkin hehkutan raakasuklaata, jota ostin eilen Shasasta, jossa piipahdin lounaalla dieetin alkajaisiksi. Conscious -suklaa (makuna gojimarja&kookos) on ihan taivaallista. Aluksi hieman epäilin, että mitä ihmeen superfoodhöttöä tämäkin on, mutta maku vei mennessään. Raakasuklaa tuntuu olevan rakenteeltaan paljon pehmeämpää kuin tavallinen eikä se ole niin imelän makeaa kuin esim. maitosuklaa ja myös osa tummista. Siitä ei tullut äklöä oloa, ehkä siksikin, ettei suklaata tullut syötyä kuin palanen kerrallaan.

Kallistahan tuo raakasuklaa on, mutta tarviiko sitä namia syödä kilo tolkulla. Minusta vähempikin riittää ja laadusta olen valmis maksamaan.

1 kommentti:

Jossupappa kirjoitti...

Shasa on loistava paikka! Sääli kun tampereella ei enää ole moista ja jyväskylässäkin tulee nykyään niin harvoin käytyä. ;_; Ennen asui siinä uuden shasan kulmilla.

Conscious-suklaat ovat kanssa lemppareitani. :D *highfive*