torstai 10. marraskuuta 2011

Kohta, kohta, kohta

Tuleva töihin paluu ja tsiljoona muuta asiaa (kuten yksi vähän päiväunia nukkuva riiviö) tässä hieman rajoittavat kirjoitusmahdollisuuksia. Päivityksiä on kuitenkin tulossa jahka palaset loksahtavat kohdalleen.

Lyhyesti voin raportoida, että dieetti ilman kotimaisia viljoja (ve-oh-ru) on mennyt yllättävän hyvin. Yhtenä päivänä teki ihan suunnattomasti mieli leipää (kaiketi sen kivan suutuntuvan vuoksi), mutta senkin himon sain laannutettua gluteenittomalla leivällä. Ravinto on ollut aika riisipainotteista, kuten täällä arveltiinkin. Leipomaan en ole valitettavasti ehtinyt eikä tarvetta ole ollutkaan, koska suklaavarastot ovat pitäneet makeanhimon kurissa.

Varsinaisesti ei ole tehnyt mieli mitään viljaa sisältävää, mutta yksi pieni lipsahdus sattui. Osa aivosoluista oli kaiketi mennyt jo maate, kun yhtenä iltana ajattelin, että ruoan kanssa maistuisi ykkösolut. Huomasin asian parin kulauksen jälkeen, mutta hei, ei kerrota niille allergiakeskuksen tädeille ja sedille tästä, joohan.

"Hyvää Suomesta" -teema on ollut mielessä. Hesarin ulkomaantoimittaja Sami Sillanpää kirjoitti muutaman päivän takaisessa lehdessä aiheesta aika samansuuntaisesti kuin olen itsekin ajatellut. Jahka löydän sen lehden (jos ei tarvitse lähteä dyykkaamaan), pistän vihdoin tekstiä aiheesta tännekin.

Ei kommentteja: