tiistai 6. syyskuuta 2011

Löydä luomusi

Kesä pyhitettiin lapsen kanssa puuhasteluun, ja ihan vähän töiden tekoon, kun mies piti isyyslomaa. Oli muuten aika eko kesä. Ei paljon reissailtu (ei lainkaan lentsikalla!) ja kulutuskin painottui ruokaan sekä palveluihin.

Nyt on sitten syksyn alkajaisiksi tehty naperolle kirppareilta löytöjä pitkän talven varalle. On kyllä ihan mahtava ollut huomata, kuinka hyvin lastenvaatteet ja -tarvikkeet kiertävät, ja myös kestävät. Lapsille tehdään vielä yllättävän kestäviä vaatteita, toisin kuin aikuisille. Parillakin lapsella käytetyt ulkoiluvaatteet saattavat olla vielä ihan käyttökelpoisia. No, hinnatkin ovat sitten sen mukaisia... jos siis uutena ostaa.

Mutta pöh. Lähtipä rönsyilemään ihan väärään aiheeseen. Tarkoitus oli vain nopeasti linkata uusi sivusto, jonka juuri löysin. Eli Löydä luomusi -sivulle on listattu luomua myyviä paikkoja eri puolilla Suomea. Ehdin tsekata sivuston vasta ihan pintapuolisesti, mutta vaikuttaa ensisilmäyksellä aivan mahtavalta idealta. Voisin kuvitella, että tästä olisi erityisesti hyötyä silloin kun matkaa johonkin uuteen kaupunkiin, jonka luomutarjontaa ei tunne eikä ole tuttuja, joilta kysyä. Ja saattaapa tuolta löytyä uusia paikkoja ihan kotipitäjästäkin... jos ei vaikka ole päässyt pitkään aikaan keskustaan tsekkailemaan paikkoja.

Ei kommentteja: