torstai 23. kesäkuuta 2011

Ruokapuoti Lempi

Vihdoinkin ehdin piipahtaa Tammelassa, mikä tarkoitti myös visiittiä huhtikuussa avattuun Ruokapuoti Lempiin. Lempi on lähi- ja luomu ruokaan erikoistunut kauppa, jossa on myynnissä myös valikoima Reilun kaupan tuotteita, kuten teet, kahvia ja suklaata. Lähi- ja luomuosasto tarjoavat vihanneksia, lihaa, juustoja, kananmunia, maitotuotteita sekä viljatuotteita. Myynnissä on myös vastaleivottua leipää ja pullaa. Lisäksi tarjolla on hilloja, säilykkeitä, ekopesuaineita ja monenlaista muuta kivaa, joka ei jäänyt heti mieleen.

Erityisesti pidin Lempin sisustuksesta. Siitä tuli mieleen sellainen vanhan ajan sekatavarakauppa, jossa hyllyt notkuvat kaikkea mahdollista ja palvelu on tuttavallista. No jos rehellisiä ollaan, niin enhän minä missään vanhan ajan sekatavarakaupassa ole koskaan käynyt, mutta tuollainen mielikuva minulla niistä on.

Joka tapauksessa suositelen lämpimästi piipahtamaan, jos Tammelassa päin pyörit. Tammela on itse asiassa nykyään aikamoinen ekovegaanihörhömesta. Siellä on ravintolat Kahvilla ja Gopal, torilla on kirppistä ja Lempin vieressä posliinipuoti.

Kamera ei tullut matkaan, mutta jääpähän jotain jännitettävää, kun ei ole valmista kuvaa siitä, miltä paikka näyttää. Sijainti on muuten Tammelan toria vastapäätä, puiston kulmassa.

Ei kommentteja: