perjantai 6. toukokuuta 2011

Blogilöytö: Gastropapu

Pakko hehkutaa näin yön pimeinä tunteina tekemääni blogilöytöä. Kiitos Annan vinkin, kävin vilkaisemassa eläinoikeusfoorumin keskustelua vegaanisen ravintolaruoan tarjonnasta Tampereella. Ja kuinkas ollakaan sieltä kävi ilmi, että tamperelainen Liina on aloittanut Gastropapu-nimisen blogin vuoden alusta. Blogista löytyy ihailtavan pikkutarkkoja analyyseja eri ravintoloiden annoksista kuvien kera. Arvostan.

Kohkataan nyt sitten vielä toisestakin asiasta. Aikoinaan täysin vegaaniksi ryhtyminen tyssäsi lopulta siihen, etten löytänyt sopivaa kahvimaidon korviketta. Joko maussa tai rakenteessa oli vikaa. Puhumattakaan siitä, että niitä olisi iljennyt juoda sellaisenaan. Siksipä olinkin ihmetyksestä soikea kun riskillä join tänään Rice Dreamia kokkailemani intialaisen setin kanssa. Maistui oikeasti ihan hyvältä. Nam. Ja ennen kuin joku tulee tänne kommentoimaan riisin epäekologisuudesta ja siitä, että kauramaito olisi paljon parempi vaihtoehto, niin antakaa minun edes hetki nauttia tästä.

Ehkä sen intialaismössön (tai oikeastaan mössöjen) ohjeen voisi raapustaa tänne. Tosi iisi resepti, jonka bongasin Hesarista (sic!) joku vuosi sitten.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olis kiva saada sen intialais mössön ohje... Hesarissa tuntuu usein olevan hyviä reseptejä. Ei vaan tuu säännöllisesti luettua

Pia kirjoitti...

No, minäpä panen sen reseptin tänne kun ehdin. Tai reseptit, niitä kun oli muutama.

Liina kirjoitti...

Kiitän nöyrästi :)

Pia kirjoitti...

Liina: Ole hyvä :)