perjantai 18. maaliskuuta 2011

Tee-se-itse vauvakino

Eräs myöskin lapsen kanssa kotona hengaileva ystäväni ehdotti tässä hiljattain vauvakinoon menemistä. Innostuin ajatuksesta, koska leffoja, varsinkaan uusia leffoja, ei ole viime aikoina sattuneesta syystä tullut juuri katsottua. Olin tosin hieman empiväinen, koska leffamakuni käy harvoin yksiin Finnkinossa esitettävien rainojen kanssa. No, ajattelin, että melkein mikä vaan käy, kun viime kerrasta on niin pitkä aika ja onhan se ihan eri asia katsoa leffaa teatterissa kuin kotisohvalla. Bonuksena vauvakinossa on se, että sinne voi mennä huutavan vauvan kanssa ja siellä on vieläpä kaikenmoisia aiheeseen liittyviä tuote-esittelyjä ja näytepakkauksia.

No, aikataulut tietysti pettivät emmekä koskaan päässeet vauvakinoon asti ja toista kertaa ei ole saatu sovituksi. Ja tarkemmin kun aloin koko vauvakinoa pohtia tajusin, ettei konsepti ehkä ollutkaan minua varten. Vauvakinossa esitettävät leffat ovat harvoin niitä, joita haluaisin nähdä ja toiseksi, niitä tuote-esittelyjä pitävät sellaiset vauvakamoihin ja ruokiin keskittyvät firmat, joita en halua suosia (nimiä mainitsematta). Ja siksipä keksinkin yhdessä erään toisen ystävän kanssa pitää ihan omia vauvakinoja jomman kumman luona.

Pyysimme mukaan vielä pari muuta tuttua tyyppiä vauvojensa kanssa, hoidimme tarjoilut nyyttäriperiaatteella ja yhdistimme samaan vielä lastenvaatteiden ja -kamojen kierrätyksen. Lopputuloksena siis ekohenkinen vauvakino. Ekologisuuden lisäksi tässä tee-se-itse-vauvakinossa tuohon Finnkinon järkkäämään oli se, että leffan saattoi valita itse (toki tässä piti hieman neuvotella, mutta pelivaraa oli kuitenkin enemmän) ja mikä parasta leffan saattoi stopata kriittisillä hetkillä. Oli erittäin hauskaa ja hyödyllistä. Suosittelen!

No, tämä nyt ei varmaan ollut mikään uniikki juttu, mutta halusinpa kuitenkin kertoa teille kun minusta tämä oli niin hauska idea.

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Kiva idea! Taidanpa ehdottaa kavereille.