keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Two in One -ekovihkisormus ja venäläiset mummot

Koska käytän koruja melko niukanlaisesti, en ole käsitellyt niitä juurikaan blogissani. Nyt ajattelin tehdä poikkeuksen. Menin nimittäin kirjoitustauon aikana naimisiin ja hankimme mieheni kanssa kierrätysmateriaalista valmistetut vihkisormukset.

Kyseessä on Tampereella toimivan Laura Saarivuori-Eskolan suunnittelemat ja valmistamat sormukset, joiden materiaalina on käytetty hopeahaarukoita.


Sormus on kaikinpuolin aivan täydellinen löytö. Paitsi että se on kierrätysmateriaalista ja siksi ekohenkinen, se on myös hopeaa (en pidä kultakoruista) ja kaiken lisäksi kaksipiikkisen haarukan tuoma muoto symboloi hauskasti sitä, että menimme suoraan naimisiin ilman kihlautumista. Sormuksessa on siis tavallaan sekä kihla- että vihkisormus samassa paketissa.

Laura Saarivuori-Eskolan koruja on myynnissä Tampereen Tallipihan puodissa sekä jälleenmyyjillä eri puolilla Suomea.

Ja ihan sattumalta luin tänään Aamulehden verkkosivulta, että Saarivuori-Eskola on juuri valittu vuoden nuoreksi kädentaitajaksi. Tämä tunnustus meni kyllä juuri oikealle henkilölle. Onnittelut!

Aamulehti 6.10.2010: Tamperelaisesta penninvenyttäjästä vuoden nuori kädentaitaja

Toinen, hieman aiemmin tehty ekokoruhankintani ovat Green papayan nappikorvakorut, joissa on käytetty ylijäämäkankaita. Kilpaurheiluaikanani ehdin jo oppia elämään ilman korviksia, mutta nämä matrjoska-aiheiset napit nähtyäni päätin taas kokeilla, josko korviin vielä saisi napit pistettyä.


Minun koruni ovat hieman eri väriset, mutta yhtä valloittavat kuin nämä Green Papayan sivuilta löytyneet napit.

2 kommenttia:

juskan kirjoitti...

Oh ihanat sormukset! Itse ostin minulle ja miehelle ihan muuten-vaan-sormukset (kun ei olla kihloissakaan) jotka on valmistettu hopealusikoista (ebaysta). Ne tosin ovat ajan patinoimia ja tummia, toisin kuin nuo kauniisti kiiltävät..

Norppa, Noora kirjoitti...

Onnittelut ja pitää myös kehua noita sormuksia! Aivan loistava idea sekä kaunis toteutus. Uskoisin, että kysyntää on laajaltakin.
Hauskat korvikset myös. Taidanpa tietää erään ystävän joka ihastuisi juuri noista. :)