maanantai 5. huhtikuuta 2010

Kestohedelmäpussi

Sain ystävältäni vinkin myyntiin tulevasta uudesta ekotuotteesta. Joidenkin kaupunkien ruokakauppojen hedelmä- ja vihannesosastoille on nimittäin tullut kokeiluluonteisesti myyntiin ekologisia kestohedelmäpusseja. Näillä kestopusseilla voi siis korvata useita kertakäyttöisiä muovi- tai paperipusseja.

Kestopusseja on saatavilla 29.3.– 25.4. K-kaupoista, Nokialla, Vantaalla, Espoossa, Turussa ja Rovaniemellä. Tampereella sitä pitäisi olla Prismoissa sekä S-market Pendoliinossa ja Sale Järvensivussa.

Viimeksi Kalevan Prismassa käydessä en kestopusseja valitettavasti löytänyt.

Kestopussi on Punaisen ristin principles in action -tuote, jota Suomeen välittää Nexet oy. Osa pussien tuotosta menee Punaisen ristin kotimaan toiminnan tukemiseen.

Ihan jees idea, varsinkin kun samalla voi tukea Punaista ristiä. Kestopusseja voi toki tehdä itsekin. Minulla on itse asiassa ollut harvakseltaan käytössä tämäntyyppinen kestopussi, mutta ongelmana on ollut sen unohtaminen kotiin kauppareissulle lähdettäessä.

1 kommentti:

Kristiina kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi sattumalla Googlettamalla. Hienoa, että kirjoitat asiasta - yrityksemme laskelman mukaan Suomessa säästyisi 125 miljoonaa muovista hedelmäpussia vuodessa, jos neljäsosa suomalaisista kotitalouksista vaihtaisi muovipussin kestopussiin!

Nyt kestopusseja on jo saatavilla ympäri maata: Kaikista Euromarketeista ja Valintataloista, isoimmista Siwoista, useista S-marketeista ja Prismoista sekä osasta K-kauppoja.

Ystävällisin terveisin,
Kristiina Puumalainen
Nexet Oy