maanantai 5. huhtikuuta 2010

Arkipäivän aktivisti päätyi top-listalle!

Vielä yksi postaus tälle päivälle. Tein nimittäin hauskan ha hämmentävän löydön. Blogini löytyy kansainvälisen Cision -firman ympäristöblogilistauksen sijalta 10. Cision listasi ympäristöblogit.

Listalla on sekä asiantuntijoiden että "amatöörien" blogeja. Useita mielenkiintoisia sivuja, joista itselle ainoa tuttu on oikeastaan Daily eko. Käykäähän tsekkaamassa ja löytämässä uusia ideoita.

1. Kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa http://leostranius.fi/
2. Harhaluuloja ilmastonmuutoksesta http://tuukkasimonen.blogspot.com/
3. Gaia http://planeetta.wordpress.com/
4. SLL:n ilmastoblogi http://ilmastoblogi.wordpress.com/
5. Greenpeacen blogi http://blogi.greenpeace-online.net/
6. Villi planeetta (WWF Suomi) http://www.wwf.fi/villiplaneetta/
7. Daily Eko - luonnollisempaa arkea http://dailyeko.blogspot.com/
8. Ville-Veikko Mastomäki http://mastomaki.blogspot.com/
9. Ekofokus http://www.ekofokus.com/
10. Arkipäivän aktivisti http://arkipaivanaktivisti.blogspot.com/


*****
Vaikka kirjoitankin tätä blogia aivan täysin huvikseni, vailla pyrkimystä minkäänlaiseen maailman maineeseen, on hauska huomata, että tätä luetaan. Blogini elää sen mukaan, miten muu elämä soljuu. Eli välillä innostun ja ehdin kirjoittelemaan tiheästi. Toisinaan blogi on miltei täydellisessä koomassa. Koska ekokirjoittelu on aivan puhdas harrastus, en jaksa stressata siitä, että tätä pitäisi jotenkin säännöllisesti päivittää. Stressin aiheuttajia on elämässä muutenkin ihan riittämiin. Siksi myös jatkossa sama epäsäännöllisen säännöllinen meininki jatkuu.

Joka tapauksessa haluan tämän myötä kiittää kaikkia teitä lukijoita. Sillä kaikesta huolimatta, ei ole kirjoitusta ilman oletettua yleisöä. Ja jos yksikin teistä tekee blogini vaikutuksesta edes pienen muutoksen kulutustottumuksissaan, maailma on jo piirun verran parempi paikka.

1 kommentti:

Heikki kirjoitti...

Onneksi olkoon!