keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Eih ja voih

Deokristal on vähän takkuillut. Välillä se toimii ihan moitteettomasti, mutta toisinaan taas hien haju tunkee ikävästi. Pakkaus lupaa deon toimivan 24-36 tuntia! Mulla ei toimi välillä kuin puoli päivää, jos sitäkään.

Mitä teen väärin vai eikö kroppani sulata mineraalikiveä? Voisiko syynä olla erilaiset materiaalit vaatteissa? Toisiin haju tarttuu, toisiin ei.

Comments, anybody?

5 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Mulla se Santen toimi ihan hyvin koko kesän läpi (ja talven, tietty, mutta se on vähemmän haasteellinen). Veikkaan että vaatteiden materiaali vaikuttaa. Tai pesuvälit? Ite käytän samaa paitaa yleensä vain kerran ennen pesua, joskus saattaa mennä kaksi kertaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jossain naistenlehdessä oli taannoin testi alumiinittomista deodoranteista, mukana myös suolakividödö. Mikään testattavista ei ollut kovin hyvä. Myöskään omassa käytössäni deokristal ei ole toiminut.

Tiivi kirjoitti...

Mulla on ollut nyt muutaman päivän Vividan mineraalikivi käytössä, ainakin tähän asti ollut moitteeton. Olennaista on kai puhdas ja kostea iho (tai kostutettu kivi), ei kai sen kummempaa...

Pia kirjoitti...

Kiitokset näistä.

Kai mä kärsivällisesti jatkan kokeilua, tai ei kai tässä muutakaan vaihtoehtoa ole kun se kivi kestää jonkin aikaa :)

Tarkkailen tilannetta ja pidän silmällä, miten deo käyttäytyy eri materiaalien ja eri tilanteiden kanssa. On tosiaan korostettava sitä, että välillä se on toiminut ihan hyvin.

Zepa kirjoitti...

Niin, sitten tietysti se kainalohommeli myös. Jos pitää kainalot karvattomina ja pesee aamuin illoin, niin ei siinä pitäis mitään ongelmaa ainakaan ihon puolelta olla, jos ei deo toimi...?