maanantai 10. elokuuta 2009

Veganissimo suljettu!

Ikäväkseni huomasin juuri, että tamperelainen vegaaniravintola Veganissimo on joutunut sulkemaan ovensa, ainakin toistaiseksi. Veganissimon sivujen mukaan yritys on ajautunut konkurssiin, mutta ravintolalle etsitään yhä jatkajaa mahdollisesti jopa samalla liikeidealla.

Toivottavasti joku yritteliäs vegaaniruoan ystävä ryhtyy hommaan, sillä Veganissimo toi mukavaa vaihtelua muiden ravintoloiden kasvis/vegaanitarjontaan. Tarvetta vegaaniravintolalle luulisi Tampereella edelleen olevan. Tosin itsellä on usein ollut ongelmana seuran puute. Lihansyöjäystävät nimittäin harvoin suostuvat lähtemään vegaaniravintolaan, koska "kun kerran ravintolaruoasta maksaa, sen täytyy olla kunnollista (lue: lihaa)". Siksipä Veganissimoon tuli mentyä vähän liian harvoin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nej! Taas yksi lempipaikoistani tampereella lopetti.. minneköhän nyt menen syömään työmatkoillani?

Pia kirjoitti...

Joo, tosi harmittava tapaus, vaikka ruoka ei ollutkaan mitään supersuper hyvää.

Tammelassa sijaitsevasta kahvila Hertasta saa myös vegaaniruokaa, mutta se ei varsinaisesti ole Veganissimon tapainen ruokaravintola. Myöskin Tammelassa oleva Gopal (http://www.kasvisravintolagopal.fi/)on ihan jees, mutta lähinnä lounasravintola.

Eli sellainen kasvis/vegaani-tyyppinen tai edes -painotteinen seurusteluravintola täältä puuttuu.