keskiviikko 19. elokuuta 2009

Kristaldeo käyttöön

Otin syksyn kunniaksi uuden deodorantin kokeiluun. Aiemmin tuskailin Frantsilan deon kanssa, ja vaikka se nyt ei ihan vielä loppunutkaan, päätin siirtyä seuraavaan. Päädyin Ruohonjuuressa jahkaillessani Ali avci merkkiseen, Turkissa valmistettuun Kristaldeoon (8,5 euroa).

Kristallideo on varmasti monille tuttu, mutta se toimii siis siten, että kosteaa kristallikiveä sivellään kainaloihin. Pakkauksen mukaan deo neutraloi hien hajua ja sen pitäisi toimia 24-36 tuntia. Se ei sisällä alkoholia, lisäaineita eikä hajusteita.

Parin päivän kokemuksen perusteella kristaldeo tuntuu toimivan moitteettomasti. Se kuivuu nopeasti iholla, ei tunnu oikeastaan miltään, hien haju pysyy poissa tai ainakin todella mietona. Itselle tärkeä juttu on se, että tämä deo tuntuu toimivan myös urheillessa.

Tätä voisi hehkuttaa enemmänkin, mutta ehkä nyt odotellaan rauhassa, millaisia kokemuksia pidempi käyttö tuo tullessaan.

2 kommenttia:

kte kirjoitti...

Itselläni joskus vuosia sitten tuo deo ei tuntunut toimivan, mutta päätin keväällä kokeilla samaa nestemäisenä - ja toimii! Toimi myös lomamatkalla, missä lämpötila oli lähemmäs neljääkymmentä, tai siis toimi yhtä hyvin kuin antiperspirantit, eli ei MIKÄÄN pidä kaikkea hienhajua tuossa lämpötilassa millään poissa, mutta hiki ei haissut kuitenkaan ja muutenkin olen ollut tosi tyytyväinen tohon suihkeeseen. Kivi on kuitenkin kosketuksissa kainaloiden kanssa, joten kainaloiden tulee olla sitten ihan putiputipuhtaat, kun kiveä laittaa. Ja mulla se halkeaisi kuitenkin heti, varsinkin reissatessa..

Toivottavasti olet tyytyväinen ostokseesi! Tuo hinta ei ole päätähuimaava, kun tuo kivi kestää.. ja kestää.. ja kestää..

Pia kirjoitti...

Pieni pelko kiven hajoamisesta kävi kyllä mielessä, eikä se ollut edes kovin kaukana, koska heti kiven ostettuani, se tipahti kaupan lattialle. Onneksi pudotus tapahtui niin matalalta, että sekä kivi että pakkaus säilyivät ehjinä.

Huomasin, että samaa tuotetta sai myös nestemäisenä. Tollanen kivideo oli kuitenkin jotain niin erilaista, että piti ihan sen vuoksi kokeilla. Mutta matkalle täytyy varmaan kehittää jotain muuta.