torstai 7. toukokuuta 2009

Tulossa, tulossa II

Tälläkin kertaa joudutte tyytymään vain poloiseen teaseriin. Lupaamani suuri suklaavertailu on kyllä jo aloitettu, mutta se osoittautuikin suuritöisemmäksi kuin osasin kuvitella. Eikä se johdu siitä, että maha kipeänä makaisin kotona liiasta suklaalla mässäilystä. Syynä on se, että innostuin listaamaan suklaista enemmän tietoja kuin minulla oli kerättynä eikä netti auttanutkaan niin paljon kuin oletin. Eli kauppareissuja on luvassa, ja ehkä muutama pala suklaata.

Uusia luomutuotteita muuten tuntuu putkahtavan kuin sieniä sateella. Viime viikolla äimistyin kun törmäsin kaupan kylmäaltaassa Ristorante luomuvalmispizzaan. Valmistajan mukaan Biologica mozzarellan (ah, kuinka houkutteleva nimi) kaikki raaka-aineet ovat luomua. Kyllä ne Saksassa ovat meitä niin paljon edellä - vaikka toisaalta, paras luomupizza on mielestäni kuitenkin itse tehty, kotona paistettu.

Ps. Hesarin Vieraskynässä oli tänään vaihteeksi geenimuunteluun kriittisesti suhtautuva kirjoitus, joka on luettavissa myös verkossa: Markus Kröger: Geenimuuntelen laillistaminen voi johtaa teknologien ylivaltaan (7.5.2009).

Ei kommentteja: