tiistai 5. toukokuuta 2009

Tampereen porkkanat

Porkkanamafian tempauksessa Komediateatterissa oli lauantaina porukkaa, mutta enemmänkin olisi voinut olla. Teatterilipuista ja jatkobileistä energiainvestointeihin tuli 2 370 euroa. Tämä toinen tempaus ei siis aivan yltänyt Cafe Europan tempauksen tasolle, mutta reilulla parilla tonnillakin saadaan jo jonkinlaisia investointeja aikaan.

Kuten Europassa syksyllä, myös teatteritempauksessa pääosaa näyttelivät nuoret aikuiset. Joukossa oli kyllä muutama vanhempikin henkilö, mutta enemmän soisi keski-ikäisten innostuvan tästä. Heillä kulutettavaa kun on todennäköisesti enemmän kuin opiskelijoilla tai hiljattain valmistuneilla.

Lopuksi on sanottava, että näissä porkkanatempauksissa kohteena oleva yritys tuntuu saavan todella suuren hyödyn varsinaisen materiaalisen hyvän lisäksi. Itselle Komediateatteri oli täysin uusi tuttavuus, ja samaa tuntui kuiskivan moni muukin näytöksessä ollut. Teatteri teki sen verran hyvän vaikutuksen, että jatkossa ainakin tsekkaan, olisiko siellä jotain kiinnostavaa menossa. Ilman porkkanatempausta tuskin olisin tähän teatteriin osunut.

Myös jatkoilla soittanut Aida oli uusi, miellyttävä tuttavuus. Tarjolla oli melodista, suomenkielistä rockia, joka tempasi mukaansa. Suosittelen: www.myspace.com/aidayhtye.


[edit: 14.5.2009]

Ei kommentteja: