perjantai 3. huhtikuuta 2009

Tulossa matkan jälkeen

Lähden siis reissuun ja palailen huhtikuun lopulla, jolloin on luvassa ainakin käyttökokemuksia kosteusvoiteista, reilun kaupan suklaiden vertailua, ja oman kulutuksen pohtimista - voisiko ja mitä voisi tehdä vielä ekologisemmin. Toiveita voi myös esittää, mutta en takaa niiden toteutumista, koska aika tuntuu nykyään karkaavan kummallisella tavalla johonkin.

Joka tapauksessa rentouttavaa kevättalven loma-aikaa ja hauskaa pääsiäistä niille, jotka sitä viettävät.

Ps. Missasin muuten harmittavasti viime viikkoisen Earth hourin. Olin nimittäin Briteissä kyseiseen aikaan, ja valitettavasti ainakaan siinä paikassa, jossa juuri olin, ei tapahtumaan osallistuttu. Virallisen Earth hour Suomen sivun mukaan tapahtumaan osallistui yli 400 kaupunkia tai kuntaa 88 maasta. Kokonaisosallistujamäärästä ei ole tietoa.

Pps. Tampereelle on muuten ilmestynyt kierrätysroskiksia, joissa on kolme erillistä osaa: energiajae, bio ja sitten nyt muista mikä se kolmas oli. Joka tapauksessa vihdoin Tampereen kaupunki tekee jotain järkevää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää matkaa vain, odottelen mielenkiinnolla uusia juttuja :) Blogisi on ollut todella hyvää luettavaa, ja olenkin tätä lueskellut jo jonkun aikaa :)