torstai 5. maaliskuuta 2009

Uusia tuotteita testaukseen

Ostin tässä hiljattain Tampereen Sokoksen ekohörhö-osastolta muutaman uuden luonnonkosmetiikkatuotteen, jotka pääsevät pikapuoliin testattaviksi. Mukaan tarttuivat Frantsilan luomuyrittitilan deodorantti (11,30 euroa), Frantsilan hammastahna (6,65 euroa) sekä Thémisin 24h kosteusvoide (22,20 euroa).

Molemmat tuotemerkit ovat minulle uusia, joten odotan innolla, kuinka ne toimivat. Toivottavasti hyvin, koska eivät olleet halvimmasta päästä. Thémisin hyvä puoli on tuo reilun kaupan sertifikaatti, Frantsilan tuotteet taas ovat luomua.

5 kommenttia:

jarna kirjoitti...

Kiva että ostit kokeiluun. Odotan kokemuksiasi=)

maija kirjoitti...

mä tykkään siitä frantsilan dödöstä, siinä on kunnon carmolis-tuoksu, joskaan ei peitä bo:ta kovinkaan hyvin. sitä sai muistaakseni ruohonjuuresta vähän edullisemmin.

Nana Q. kirjoitti...

Hei tuo Thémis on mielenkiintoinen sarja. Itse törmäsin siihen äskettäin Sokkarin kauneuslehtisessä. Reilun kaupan kosmetiikkaa, aivan mahtavaa! Kerro ihmeessä kokemuksia, minullakin on hyvä kosteuttaja hakusessa.

Pia kirjoitti...

Kiitokset kommenteista. Kokemuksia noista ja muistakin tuotteista tulee heti kun saan vähän pidemmän ajan tuntuman niihin. Usein luonnonkosmetiikkaan siirtyminen tuntuu vievän jonkin aikaa, kun kroppa on "tottunut" myrkkyihin ja reagoi aluksi ehkä epätoivotulla tavalla luonnontuotteisiin.

No, perästä kuuluu, kuinka käy.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä Themiksestä kommentoisin sen verran, että se on reilun kaupan LISÄKSI myös luomua, kuten Frantsilakin. Suomen markkinoilla ainoa laatuaan. Ja kyllä, käytän itse ja tykkään kovasti! Kosteusvoiteen lisäksi silmänympärysvoide on ollut positiivinen yllätys: vaikkei mitenkään kovin täyteläinen olekaan, ei koko talvena ole s.ymp.iho kuivunut!

-Elina-