torstai 26. maaliskuuta 2009

Bambuluutuni esittäytyy

Kuten jo aiemmin kerroin, neulomani bambuluutu on ollut nyt jonkin aikaa käytössä. Pesun jälkeen se näytti tältä. Punainen pöydän pinta vähän latistaa väriä, mutta aika haalea se joka tapauksessa on.Kuten huomaatte, rätti on ehkä hieman hassun mallinen. Tämä johtui siitä, etten katsonut mistään ohjetta enkä tajunnut neulomaan alkaessa, että bambulanka toimii vähän eri tavalla kuin esim. villalanka. Onneksi muodolla ei ole rätin imutehoon mitään vaikutusta.

Olen edelleen ollut luutuun erittäin tyytyväinen ja kunhan ehdin, teen sille muutaman kaverin. Ajattelin myös testata kuinka tällainen toimisi lahjana.

3 kommenttia:

Nana Q. kirjoitti...

Minusta olisi ainakin kiva saada tuollainen lahjana! Itselläni on keittiössä pellavarätti tiskiliinana. Oi että se on hyvä, ei haise eikä nuhjaannu. Ja kuivaa roiskeet erinomaisesti. Bambu ja pellava ovat käsittääkseni molemmat luonnostaan antibakteerisia?

Elena kirjoitti...

Hienoa, ettÄ olet ollut tyytyväinen, minäkin olen pian saamassa bambuliinoja, juurikin lahjaksi! Ihanaa :)

jarna kirjoitti...

Itse ostin Kierrätystehtaasta Kiertin valmistamia bambutiskirättejä enkä enää muuhun vaihda!!! Antibakteerinen, ihana kaunis rätti, joka pyyhkii paremmin kuin mikään vileda ikinä!