sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Suhdannevaihteluja

Pikku hiljaa alkaa kypsyttää tämä median jatkuva hössötys lamasta. Kyllähän se paniikki iskee kun sitä lietsotaan ja sitä paitsi, miksi talouden pitäisi kasvaa jatkuvasti ja miten se jatkuvat kasvu voisi olla edes mahdollista?

Tänään Ylen tv-uutisissa kerrottiin kuinka kirpputoreille on yhtäkkiä virrannut runsain mitoin sekä myyjiä että ostajia. Ja se on kuulema selkeä merkki siitä, kuinka tämä taantuma jo vaikuttaa ihmisten elämään. Kävikö kukaan median edustaja tsekkaamassa niitä kirpputoreja vaikka pari kuukautta sitten? Oliko niissä silloin reilusti vähemmän porukkaa kuin nyt? Kysyn vain.

Ei sillä etteivätkö irtisanomiset vaikuttaisi ikävästi ihmisten elämään. Totta kai vaikuttavat. Mutta terveisiä vaan niille vaikutuisen työn ihanuuteen tuudittuneille ja tervetuloa meidän pätkätyöläisten maailmaan - t.s ikuiseen epävarmuuteen.

Ps. Tsekkaapa vastakampanja www.ruokilamaa.fi (via Kulutusjuhla).

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Viikolla 9.-13.2.2009 vietetään EU:n uusiutuvan energian viikkoa. Koska aihe on sydäntä lähellä, postaan siitä ensi viikolla lastun pari ja haastan sinut mukaan talkoisiin!

Pia kirjoitti...

Selvä homma, kiitos haasteesta. Seurailen tilannetta.