perjantai 23. tammikuuta 2009

Piipahdus Tampereen kauneusateljeessa

Nyt pääsen vihdoin ja viimein purkamaan lupaamaani postauslistaa. Tällä kertaa teemana kosmetologit.

Käväisin siis viime viikolla kaunistautumassa Tampereen Kauneusateljeessa, jonka löysin Nooran mainion kauneushoitolalistan avulla, jonne on listattu paikkakunnittain luonnonkosmetiikkaa käyttävät hoitolat. Tampereella on laskelmieni mukaan kolme kauneushoitolaa, jotka käyttävät sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Nooran listalta löytyy Tampereen Kauneusateljeen lisäksi Aurinkolintu. Kolmas tuntemani hoitola on hallituskadulla sijaitseva Bio Pur. Kahdessa jälkimmäisessä kosmetiikkatuotteina on Dr. Hauschkaa, Kauneusateljeen tuotteista tietoa parin rivin päässä. Nyt hoitolakokemukseeni.

Cafe Europan naapurissa sijaitseva Kauneusateljee oli erittäin miellyttävä paikka. Ennen hoitoa pääsin viihtyisään aulatilaan nauttimaan yleelliselle sohvalle aamuteetä ja keskustelemaan kosmetologin kanssa siitä, mikä hoito olisi minulle sopivin. Päädyimme ihon timanttihiontaan sekä kemialliseen ja mekaaniseen puhdistukseen. Hoitoon kuului myös kasvonaamio kasvohieronnan sekä kulmakarvojen muotoilun kera.

Koko setti maksoi 70 euroa, mikä pienen vertailun perusteella vaikutti ihan kilpailukykyiseltä hinnalta, vaikkei toki superhalpa ollutkaan. Mutta jos käy minun tyyliini keskimäärin kerran vuodessa kosmetologilla, niin tuon hinnan pystyy kyllä itseensä sijoittamaan. Ja opiskelijat saavat Kauneusateljeessa muuten 5 % alennuksen.

Kauneusateljeessa käytetään Weledan, Couleur Caramelin ja Themisin tuotteita, kahta jälkimmäistä heillä on myös myynnissä. Sain mukaani Couleur Caramelin puhdistusmaitoa ja Themisin kosteusvoidetta. Molemmat olivat uusia tuttavuuksia ja tuntuivat toimivan lyhyen käytön aikana niin hyvin, että ne ovat todennäköisesti seuraavat sijoituskohteeni. Themisiä on kokeillut myös Tai-tai, lue hänen kokemuksistaan täältä.

Kokemukseni Kauneusateljeesta oli kaikin puolin myönteinen ja voin hyvillä mielin suositella sitä muillekin - ja ei, tästä postauksesta ei maksettu!

Ei kommentteja: