lauantai 8. marraskuuta 2008

3 475 euroa ilmastotalkoisiin, hyvä Europa!

Eilen tuli vietettyä pitkä iltapäivä ja ilta Cafe Europassa. Kyseessä oli tietysti Porkkanamafian Tampereen tempaus. Meininki oli hyvä ja porukkaa riitti koko illan ajan mukavasti. Jonoja ei päässyt syntymään kuin baaritiskille. Palvelu pelasi normaali suuremmasti asiakasmäärästä huolimatta aivan loistavasti ja kiireen keskelläkin henkilökunta oli yhtä hymyä. Ihmekös tuo, kun myynti kasvoi huomattavasti normaalia suuremmaksi.

Eilinen tulos ylitti odotukset. Lisämyynti oli 4965 euroa, josta 70 prosenttia tekee 3 475 euroa. Helsingin tempaukseen verrattuna lisämyynti jäi pienemmäksi, mutta ilmastotalkoisiin liikenevä määrä on suurempi.


Café Europa sai ensimmäisen porkkanadiplomin

Lopuksi täytyy vielä hehkuttaa Toothpaste yhtyettä, joka oli itselleni täysin uusi tuttavuus. Bändi soitti hyväntuulista rockia, sekä suomeksi että englanniksi. Erityisesti omintakeiset sanoitukset jäivät mieleen ja saivat hymyn suupieliin. Pienistä teknisistä ongelmista huolimatta meininki oli mitä mainiointa. Toivottavasti soittavat jossain pian uudelleen.

Ei kommentteja: