sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Porkkanaa ja pohdintaa

Porkkanamafian eilinen tempaus lienee ollut menestys. Itse en sattuneesta syystä päässytkään paikalle, kuten suunnittelin. Mutta - uusia tempauksiahan tulee (näin uskon) ja onkin tärkeää, ettei koko homma jää vain hetkelliseksi alkuinnostukseksi.

Viime viikolla Sampsa pisti minut miettimään aktivismin merkitystä, ja ennen kaikkea sitä, mitä on arkipäivän aktivismi. Haaste oli erittäin tervetullut ja tarpeellinen. Ensimmäiset pikaiset pohdinnat aiheesta löytyvät kasvissyöntiä ja veganismia käsittelevän postauksen kommentista. Koska aihe herätti enemmänkin ajatuksia, tarkoitukseni on pohtia arkipäivän aktivismia, ja aktivismia yleensäkin vielä pidemmälle. Siihen voi kuitenkin mennä hetki, koska...

...huomisesta eteenpäin tässä blogissa seuraa parin viikon hiljaiselo itänaapuriin suuntautuvan työkeikan vuoksi. Voi tosin olla, että innostun sieltä jotain raportoimaan. Venäjähän ei tunnetusti ole mikään maailmanparannuksen kehto, mutta voisi olla kiintoisaa tsekata, löytyykö ruokakapoista mitään luomu- tai Reilun kaupan tuotteita. Viime matkalla sain paikallisten eläinaktivistien flyerin, joka sinänsä kertoo siitä, että kyllä sielläkin jotain tehdään. Saas nähdä!

Ei kommentteja: