torstai 4. syyskuuta 2008

Intohimona El naturalista

Siis sammakkokengät ovat aivan loistavia. Törmäsin aikoinaan ihan sattumalta Helsingissä El naturalista -kenkiin. Olin välittömästi koukussa. Tähän mennessä kenkäkaappiini tiensä ovat löytäneet yhdet tummanruskeat kävelykengät sekä vihertävät korkkarit. Molemmat tuntuvat jaloissa taivaallisilta.

El naturalista pyrkii nettisivujensa mukaan mm. suosimaan luonnonmateriaaleja, käyttämään biologisesti hajoavia aineita ja kierrätysmateriaaleja sekä tarjoamaan oikeudenmukaiset tuottajahinnat. Äkkiseltään sammakkokengät tuntuvat parhaimmilta kengiltä ikinä. Kaikesta löytyy tietysti jokin miinuspuoli ja näissä kengissä se on hinta. Ympäristön huomioon ottamisesta joutuu maksamaan. Silti tähtäimessä ovat jo uudet sammakkopopot, saa nähdä höltyvätkö kukkaron nyörit näille.

El naturalistan ympäristöperiaatteista: frog eco policy


2 kommenttia:

tai-tai kirjoitti...

Minäkin olen ihastunut El Naturalistan kenkiin! Ostin pari viikkoa sitten ensimmäisen parini, ja olen jo nyt melko varma että tulen hankkimaan lisääkin sammakkokenkiä. Ne ovat tosi hyvät jalassa ja kivan persoonallisen näköiset, ja tietysti tuo firman ympäristöpolitiikkakin vaikuttaa vahvasti ostopäätökseen. Hintaahan kengillä kyllä on, mutta toivon että ne myös kestävät käytössä huomattavasti pitempään kuin halpiskengät.

Pia kirjoitti...

Sammakot tuntuvat kyllä kestävän hyvin. Mulla on reilun vuoden ollut tuo ensimmäinen pari käytössä ja se näyttää edelleen melkein kuin uudelta. Tosin ehkä kenkien hinnastakin johtuen olen hoitanut niitä huomattavasti ahkerammin kuin aiempia kenkiä. Mutta siis lämpimästi voin suositella toisenkin parin ostoa!